Haftalık Ders Prog HakkındaTüm Duyurular
AĞU

Sevgili bölüm öğrencilerimiz,

Haftalık ders programı ile ilgili, email ile ilettiğiniz talepleriniz degerlendiriliyor. Mesajlariniza geri dönüş olmayınca değerlendirilmediğini düşünmeyin. Talebiniz karşılanmıyorsa da başka nedenlerden dolayı mümkün olmuyordur. Zaten herkesin talebinin karşılanmasının mümkün olmayacağını tahmin ediyorsunuzdur.

(Ufak değişiklikler ile) Güncellenmiş programı önümüzdeki hafta içi ilan edeceğiz. Bu arada geçen sene dönem dışı açılan Veri Yapıları ve Algoritmalar dersi bu dönem açılmayacaktır.

İlk paragrafta bahsedilen durum özellikle kayıtlar sırasında da geçerlidir. Kayıtlarda aşağıdaki esaslara göre işlem yapılacaktır:

• Zorunlu derslerin gruplarının dengeli olması
  • seçmeli derslerin kapasitelerinin de "dersin hocasının" belirttiği kadar olması

Bununla beraber kapasite artımları ile ilgili gün ve saat bildirimi önceden bölüm sitesinde yapılacaktır.

Bu vesileyle bütün öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyorum.

BLM Bşk Yrd.

Dr. Öğr. Üyesi M. Utku KALAY