Staj Yeri Destek ProgramıTüm Duyurular

TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası

StajYeri Destek Programı

Programın Amacı

StajYeri Destek Programı, öğrencilerin ilgi duydukları meslek alanında kendilerini geliştirmelerini, staj yaptıkları kurum ve kuruluşlara katma değer yaratma olanağı bulmalarını amaçlamaktadır.

Programa Kimler Başvurabilir?

Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik, Bilgisayar Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol, Yazılım, Bilişim Sistemleri, Yazılım ve Bilişim Mühendisliği bölümlerinde öğrenim görmekte olan BMO-Genç üyesi öğrenciler başvurabilir.

Program Nasıl İşler?

Öğrenci üyelerin ve işyerlerinin başvuruları belirlenen tarihe kadar toplanır. BMO Staj Komisyonu, başvuruları değerlendirerek gerekli eşleşmeyi yapar. Eşleme sonucu, işyerlerine ve öğrencilere duyurulur; işyerleri, kendilerine yönlendirilen stajyer adaylarıyla bağlantıya geçer.

Staj kontenjanı, işyerlerinin sağladığı staj pozisyonları ile sınırlıdır. Öğrenci başvuruları, ancak oluşan kontenjan oranında değerlendirilebilecektir.

Program Takvimi

3 Mart 2019: Öğrenciler için son başvuru tarihi