UZAKTAN EĞİTİM HAKKINDATüm Duyurular
MART

Değerli Öğrencilerimiz,
Bilindiği gibi, Yüksek Öğretim Kurulu tarafından, ara verilen eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim sistemiyle devam ettirilmesi kararı alınmıştır.

23 Mart 2020 tarihi itibari ile Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora seviyesinde tüm dersler mevcut haftalık ders programında belirtildiği şekilde üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi olan "onlinekampus.yildiz.edu.tr" Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden Senkron olarak yapılacaktır. Sisteme giriş yapmak için USIS kullanıcı adı ve şifre bilginizi kullanmanız gerekmektedir.

Bu sistemde öğrenci ve akademisyen eş zamanlı olarak bir araya gelip fiziksel ortamdaki iletişime benzer şekilde sesli ve görüntülü olarak derslerini işleyebilecektir. Eş zamanlı olarak yapılan dersler öğretim üyelerinin onayı ile kayıt altına alınabilecek olup, öğrencilere ilgili dersi tekrar etme imkânı sağlanabilecektir. Ayrıca akademisyenlerimiz sistem üzerinden çeşitli eğitim içerikleri (video, sunu, doküman vb.) paylaşabilecek, duyuru yapabilecek ve tartışma formu aracılığıyla öğrenci-öğrenci/ öğrenci-akademisyen arasındaki iletişimi canlı tutabileceklerdir.

BLM Bşk'lığı