Uzaktan Eğitim Sürecinin İşleyişi hk.Tüm Duyurular
EYL

COVID-19 kapsamında kamu çalışanlarına yönelik tedbirler konulu 2020/11 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi  26/08/2020 tarih ve 31225 sayılı Resmi Gazetede  yayımlanarak yürürlüğe girmiş olduğundan bölümümüz de dönüşümlü/uzaktan çalışmaya başlamıştır.

Bu nedenle;

·         Bölümümüz öğrencilerinin her türlü soru ve sorunları için  bbm-blm@yildiz.edu.tr adresine e-posta yolu ile ulaşmaları sorunlarının çözümü için önem arz etmektedir.

·         Öğrenci belgesi talebi için USİS üzerinden talep oluşturulması gerekmektedir.

·         Transkript taleplerini  öğrenci kimlikleri ile birlikte elk-fkl@yildiz.edu.tr adreslerine e-posta atmaları gerekmektedir.

·         Stajı biten öğrencilerimizin staj sonu evraklarını ve staj defterlerini bbm-blm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.

·         Staja başlayacak olan  öğrencilerimizin tüm evraklarınıbbm-blm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.

BLM Bşk'lığı