Veri Bilimi Zirvesi ÇağrısıTüm Duyurular
EKİM

Veri Biliminin Liderleriyle Boğaziçi Üniversitesi’nde Buluş!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından en çok tercih edilen kişisel gelişim ve kariyer kulüplerinden biri olan BÜYAK, üniversite öğrencileri için Veri Bilimi alanında yapılacak ilk zirveyi düzenliyor. Data & Analytics Summit, Denizbank Ana Sponsorluğunda 2 Kasım tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde!

Data & Analytics Summit dünya çapında popülerleşen ve Türkiye’de de lider alan olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Data Science konseptini veri biliminin lider şirketleri aracılığıyla öğrencilerle buluşturmayı hedefliyor. İkinci yılındaki Boğaziçi Data & Analytics Summit’ in konuşmacıları ve şirketleri arasında;

DenizBank - Ana Sponsor

Google, Levent Başak(Kıdemli Veri Analisti)

Microsoft, Gökben Utkun Ergüç(Yapay Zeka ve Veri Stratejisi Lideri)

Oracle, Saygın Altınanıt(Kıdemli Çözüm Mühendisi)

SAS, Tuba İslam(Global Veri Bilimi Uzmanı)

BCG Gamma

yer alıyor. Diğer konuşmacıları ve şirketleri öğrenmek için @dasbuyak Instagram hesabını takip edebilirsiniz!

Zirveye katılarak verinin gücünü öğrenecek, kullanım alanlarıyla ilgili bilgi sahibi olacak ve gelişen veri sayesinde iş dünyasına bir adım önde başlayacaksınız.

Daha detaylı bilgi alıp kayıt olmak için bit.ly/dasbuyak2019 adresini ziyaret edebilirsiniz!

2 Kasım’da görüşmek üzere !